Jaarthema

2021-2022: Stapelgek!

Dit jaar zetten we in op lezen: stil lezen, luidop lezen, voorlezen,... Moppenboeken, strips, weetboeken, verhalen, sprookjes,...

Alles passeert de revue!

2020-2021: De Bende van viktor

De bende van Viktor bestaat uit 8 jongens en meisjes. Elk van hen hier zijn eigen karaktertje. Dit jaarthema is de aftrap van onze eigen methode voor sociale vaardigheden en zal dus ook tijdens de komende schooljaren onder de aandacht blijven. Elk trimester maken de leerlingen kennis met een ander bendelid en overwinnen samen met hem of haar een aantal moeilijkheden op sociaal-emotioneel vlak. Op die manier willen we onze leerlingen helpen vormen tot mentaal sterke persoonlijkheden.

2019-2020: Teneramunda

Teneramunda is de oude benaming voor Dendermonde. Met de Ros Beiaardommegang in het vizier werken we hier een heel schooljaar lang naartoe.

Elke maand nemen we een ander onderdeel uit de ommegang onder de loep: de reuzen, de narren, de walvis,...

Waar komt het allemaal vandaan?

2018-2019: Kunstenaardig!

Dit jaar werken we rond kunst!

Beeldende kunst, maar ook rond muziek, dans, drama,...

Als titel van ons jaarthema kozen we voor 'Kunstenaardig', want we lijken soms allemaal wel op een kunstenaar, maar kunst kan ook 'aardig' zijn, zowel in de betekenis van goed of van raar...

2017-2018: HEHA stemt af of de toekomst!

Science, Technology, Engeneering en Mathematics... Daar gaan we dit jaar voor!

Coole uitdagingen zetten ons brein, maar ook onze handen aan het werk. En techniek, dat is uiteraard ook iets voor meisjes!

2016-2017: Safety First!

Alles rond veiligheid! In en rond het huis, maar ook op straat.

Elke leerling ontvangt een fluo hesje om veilig mee naar school te komen.

We verwachten brandweer, politie, ziekenwagens,... Alles wat het voor ons veiliger maakt. We leren ook hoe we naar het noodnummer moeten bellen en welke informatie we zeker moeten doorgeven.

2015-2016: IKHEHA2014-2015:2013-2014: